Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Opgezet in 1999, heeft Intelligent de Machinesco. van Shanghai Triowin, Ltd een geregistreerd personeel van ongeveer 400 mensen. De Jinshan-fabriek behandelt een gebied van 13,3 acres.

Betreffende „Technologische innovatie“ als kernconcurrentievermogen, integreert Intelligent de Machinesco. Ltd van Triowin en absorbeert het geavanceerde van de machinesontwerp en automatisering controleconcept op basis van onafhankelijke innovatie. Wij pogen een nieuwe moderne onderneming te worden door de intelligente workshop met scherp-randtechnologie in productie, verpakking, vervoer en intelligent pakhuis, enz. En onze dienst omvat diverse industrieën zoals voedsel, drank, bier, voer, chemisch product, bouwmaterialen, olie, geneeskunde en huishoudapparaten, enz.

Triowin bezit een onderzoeksteam die uit Meesters, PHDs en hogere ingenieurs bestaan, en dicht strategisch partnerschap met de Universiteit van Shanghai Jiao Tong, Tongji-Universiteit, Universiteit van Shanghai voor Wetenschap en Technologie, de Oceaanuniversiteit van Shanghai, Jiangnan-Universiteit, de Landbouwuniversiteit van Huazhong en andere binnenlandse prestigieuze universiteiten gevestigd om meesters, doctorals en post-doctorale werkplek te cultiveren.

Na jaren van accumulatie, bezit Triowin 271 octrooien van diverse soorten, en een aantal belangrijke die materiaalprojecten ondernomen door overheidsentiteiten worden gesponsord zoals Nationale Wetenschap en Technologieafdeling, de Wetenschap van Shanghai en Technologie de Commissie evenals verscheidene grote projecten in het 12de programma Van vijf jaar van de de roboticaindustrie van Shanghai. De sterke technologie en de rijke ervaring laten ons toe om aangepaste oplossingen voor klanten nauwkeurig te verstrekken.

Bestaat de Triowin intelligente fabriek uit drie afdelingen, namelijk, Intelligente Robotafdeling, Intelligente Voedselafdeling, Installatieextractie en Biologische Gistingsafdeling. Onze markt omvat de ontwikkelde landen en de regio's zoals de Europese Unie, de Verenigde Staten, Canada, Singapore, Australië, Japan, Groot-Brittannië, en wij streven ernaar om een nieuw beeld van Chinees slim materiaal te bouwen en te verbeteren op wereldniveau.

 

Certificaten
  • Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd
  • Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd
  • Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd
  • Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd
  • Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd
  • Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd
  • Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd
Contactgegevens
Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss.

Tel.: 86-21-37901188

Fax: 86-021-54331011

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)