Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd

Van goede kwaliteit De Lijn van de tomatenpureeverwerking voor verkoop
Van goede kwaliteit De Lijn van de tomatenpureeverwerking voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd
Het overzien van de de fabriekskaart van het bedrijf Intelligent de Machinesco. van Shanghai Triowin, Ltd .2 Intelligent de Machinesco. van Shanghai Triowin, Ltd .3 Het overzien van de de fabriekskaart van het bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Triowin
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : < 10%

 

Opgezet in 1999, heeft Intelligent de Machinesco. van Shanghai Triowin, Ltd een geregistreerd personeel van ongeveer 400 mensen. De Jinshan-fabriek behandelt een gebied van 13,3 acres.

Betreffende „Technologische innovatie“ als kernconcurrentievermogen, integreert Intelligent de Machinesco. Ltd van Triowin en absorbeert het geavanceerde van de machinesontwerp en automatisering controleconcept op basis van onafhankelijke innovatie. Wij pogen een nieuwe moderne onderneming te worden door de intelligente workshop met scherp-randtechnologie in productie, verpakking, vervoer en intelligent pakhuis, enz. En onze dienst omvat diverse industrieën zoals voedsel, drank, bier, voer, chemisch product, bouwmaterialen, olie, geneeskunde en huishoudapparaten, enz.

Triowin bezit een onderzoeksteam die uit Meesters, PHDs en hogere ingenieurs bestaan, en dicht strategisch partnerschap met de Universiteit van Shanghai Jiao Tong, Tongji-Universiteit, Universiteit van Shanghai voor Wetenschap en Technologie, de Oceaanuniversiteit van Shanghai, Jiangnan-Universiteit, de Landbouwuniversiteit van Huazhong en andere binnenlandse prestigieuze universiteiten gevestigd om meesters, doctorals en post-doctorale werkplek te cultiveren.

Na jaren van accumulatie, bezit Triowin 271 octrooien van diverse soorten, en een aantal belangrijke die materiaalprojecten ondernomen door overheidsentiteiten worden gesponsord zoals Nationale Wetenschap en Technologieafdeling, de Wetenschap van Shanghai en Technologie de Commissie evenals verscheidene grote projecten in het 12de programma Van vijf jaar van de de roboticaindustrie van Shanghai. De sterke technologie en de rijke ervaring laten ons toe om aangepaste oplossingen voor klanten nauwkeurig te verstrekken.

Bestaat de Triowin intelligente fabriek uit drie afdelingen, namelijk, Intelligente Robotafdeling, Intelligente Voedselafdeling, Installatieextractie en Biologische Gistingsafdeling. Onze markt omvat de ontwikkelde landen en de regio's zoals de Europese Unie, de Verenigde Staten, Canada, Singapore, Australië, Japan, Groot-Brittannië, en wij streven ernaar om een nieuw beeld van Chinees slim materiaal te bouwen en te verbeteren op wereldniveau.

De intelligente Voedselafdeling bestaat uit drie afdelingen, namelijk fruit & plantaardige afdeling, de afdeling van het laboratoriummateriaal en zuivelafdeling. Wij zijn geschikt voor het ontwerp, de productie, het opdragen, opleiding, en de naverkoopdienst voor volledige projecten.

Het fruit & de plantaardige afdeling zijn professioneel in geconcentreerd fruit & plantaardige, niet geconcentreerde sap & jam, hete het vullen thee & drank, sap & drankmateriaal productie en kant en klare oplossingen voor zuivelfabriek, enz. En wij hebben een goede kennis van tomaten, mango's, ananassen, sinaasappelen, druiven, bosbessen, aardbeien, perziken, abrikozen, data, wortelen evenals de verwerking van zuivelfabriek.

De afdeling van het laboratoriummateriaal wijdt aan laboratorium en proefproductielijnen en geavanceerd materiaal. Het plaatst - omhoog een brug van laboratorium aan industriële productie en versnelt de transformatie van wetenschappelijke onderzoekvruchten in productieve krachten. Wij hebben met Japan POWERPOINT samengewerkt om eerste de drankuht van het land met de capaciteit van 20-40 liter/uur, online homogenisatie en micro- mobiele productielijn te vestigen voor het vullen van systeemlaboratorium. Tegelijkertijd bieden wij productiemateriaal voor 50 L/u ook ~500 L/u en geavanceerd laboratoriummateriaal aan diverse onderzoekinstituten en ondernemingsr&d centra aan, die wijd in de nieuw productontwikkeling en de steekproefproductie van melk, vruchtensap, theedranken, melkdranken, eiwitdranken, tomatensaus, specerijen, bier, roomijs, boter, eierproducten, stevig poeder, enz. worden gebruikt.

De zuivelmateriaalafdeling wordt toegewijd aan de vervaardiging van zuivelmateriaal en de tenuitvoerlegging van kant en klare projecten in zuivelproductie. De productielijn omvat gesteriliseerde melk (verzekeringsmelk), ESL-melk (Uitgebreide houdbaarheidmelk), UHT (normale temperatuurmelk), yoghurt en vergiste melk, melkdranken, verwerkte melk, sojamelk, plantaardige eiwitmelk, condens, room, boter, margarine, vochtvrije room, melkpoeder, babymelk, Kaas, en roomijs, enz.

Gedreven door de ontwikkeling van Intelligente Voedselafdeling, concentreert de Intelligente de Robotafdeling zich van Triowin op R&D en de industrialisatie van de eigengemaakte industriële robots. Wij zijn de grootste onderneming voor de industriële productie van eigengemaakte robot met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten geweest. En onze hoofdconcurrenten zijn Japan, Duitsland, Zweden en andere internationale de industriereuzen.

Onze intelligente robotafdeling is uitgerust met het onderzoekinstituut voor robot en de technologietoepassing, die ook omvat IS autodelenafdeling. Met het Centrum van de roboticatechniek, experimentanalyse & testend centrum, techniekafdeling, dragen wij vele zeer belangrijke nationale en gemeentelijke technologieën voor robot, systeemintegratie en industrialisatie, enz. De de reeks van „TRIOWIN“ TPR het palletiseren robot is geëvalueerd door de Chinese Academie van Wetenschappen om het geavanceerde niveau allebei in binnen- en buitenland bereikt te hebben. De TPR-reeksrobots zijn geïdentificeerd als „nationale zeer belangrijke nieuwe producten“, en zij hebben Ce-certificatie van de Groep van Duitsland TUV met meer dan 300 binnenlandse en buitenlandse klanten bereikt. De markt omvat vele industrieën zoals voedsel, drank, voer, de chemische industrie, bouwmaterialen, graan, geneeskunde en huishoudapparaten enz. Tot nu toe, met een groot marktaandeel, „TRIOWIN is“ een best-selling merk in de binnenlandse palletiserende industrie vele jaren geworden.

De autodelen IS afdeling is geëngageerd aan het ontmoeten van het ontwerp, vervaardigings, installatie, opleidings en naverkoop kant en klare project van niet genormaliseerde producten of productielijnen, die hoofdzakelijk zich op de productie van automatische delen voor verschillende autodelenfabrikanten concentreren.

Plant extractie en biologische gisting/de farmaceutische intelligente nadruk van de materiaalafdeling op de gebieden zoals biologisch gistingssysteem, installatie (Chinese Geneeskunde) extractie, farmaceutische techniek, natuurvoeding, energie - besparing, milieubescherming, enz. Wij verstrekken ontwerp, materiaal productie, ondersteunende verwerving, bouw en installatie, automatische controlesystemen, de integratie van het materiaalsysteem, installatie de opdragende en andere EPC/EPCM-diensten. Onze rijpe producten omvatten gistingssysteem, volledige reeksen van materiaal, verdampings en concentratiemateriaal, extractiemateriaal, die extractiemateriaal, kristallisatiemateriaal, filtratiemateriaal, containers en andere materiaalproducten delen. En ons huidig R&D concentreert zich op het systeem van de de mandextractie van de formulekorrel, biologisch gistingssysteem, MVR concentratiemateriaal, buissterilisatie en andere high-tech producten.

Het Triowinmateriaal introduceerde de elektrische Groep van Shanghai, een Chinese materiaal verwerkende reus, als onze strategische investeerder in April 2014. En in Juli 2014, werden wij vermeld op het Nationale het MKB-systeem van de aandeeloverdracht met de voorraadcode van 830843.

„Vind uit, verbeter, evolueer“ volkomen heeft gewezen op de geest van Triowin van ononderbroken vooruitgang en innovatie, terwijl het „Japanse beheer, de Duitse technologie en het Chinese mensdom“ volledig onze menselijk-georiënteerde cultuur en wens hebben geïllustreerd om Chinese machines op het globale stadium te bevorderen. Wij zullen om de leider van onze nationale machines ernaar streven te zijn door grote inspanningen en ononderbroken perfectie.

Met Chinese geest in hart, wordt een honderdjarige Triowin verwacht.

 

Contactgegevens
Shanghai Triowin Intelligent Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss.

Tel.: 86-21-37901188

Fax: 86-021-54331011

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)